Werkwijze

Persoonlijk ontwerp/rouwkaart ‘op maat’

Wilt u een geheel eigen ontwerp op de rouwkaart of één door ons op maat laten maken? In plaats van een kant-en-klaar design rouwkaart kiest u in de collectie voor een zogenaamde blanco rouwkaart in het gewenste formaat. U kunt eenvoudig tekst en afbeeldingen aan uw opdracht toevoegen/uploaden. Is er een voorbeeld aanwezig in de vorm van een ontwerp, proef of schets, maak dan hiervan een pdf of foto en doe deze aan ons uploaden. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het vinden van een passende illustratie. Wij maken er dan een mooie, gepersonaliseerde rouwkaart van.

Logistiek

Uw kaart-opdrachten kunt u dagelijks aanleveren (ook in het weekend) via deze website. De DTP-studio is telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur, via ons 088 telefoonnummer. Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u direct een orderbevestiging. U ontvangt een bericht zodra de PDF-drukproef gezien en gecontroleerd kan worden. Eventuele correctie’s en/of wijzigingen graag zsm aangeven, waarna een 2e drukproef wordt toegezonden. Mocht hierna blijken dat nog meer wijzigingen zijn, dan volgt een 3e drukproef (hieraan worden extra kosten berekend). Na definitief akkoord wordt de cPDF naar u verzonden.

Zelf printen

Beschikt u over een printer en heeft u blanco papier op voorraad? Dan kunt u uiteraard ook zelf het aangeleverde cPDF-bestand printen.
Let dan wel op dat u kiest voor een cPDF zonder snijtekens!

Externe drukkerij

Indien u de cPDF bij ons wilt laten afdrukken is een cPDF mét snijtekens gewenst. Deze c-PDF bestanden worden door ons dagelijks aangeboden bij onze Digitaal Printing Partner tot 16.00 uur. Deze kaarten worden dezelde dag gedrukt. Zaterdag is de drukkerij gesloten. Zondagochtend worden kaarten gedrukt, welke op zaterdag zijn besteld.

Bestel- en afhaaltijden van rouwdrukwerk bij drukkerij:

Maandag t/m vrijdag, 1e shift: vóór 10.30 uur besteld, vanaf 13.00 uur afhalen,
2e shift: vóór 12.30 uur besteld, vanaf 15.00 uur afhalen,
3e shift: vóór 16.00 uur besteld, tussen 17.30 en 18.00 uur afhalen.*
Zaterdag, 1 shift: vóór 16.00 uur besteld, zondag afhalen tussen 12.30 en 13.00 uur.*

* Indien de opdrachten niet op tijd kunnen worden afgehaald, dán plaatsen wij deze in de blauwe LOCKER.
Deze LOCKER hangt bij de hoofdingang aan de buitenmuur parkeerplaats.

Toonaangevend, sinds ‘jaar en dag’

Het verlies van dierbaren is een emotionele, ingrijpende gebeurtenis. Bij een waardig afscheid hoort dan ook een verzorgde rouwkaart in de vorm van een kostbare, warme herinnering. Vaakal stellen nabestaanden hoge eisen aan rouwdrukwerk en hechten veel waarde aan een persoonlijke ‘touch’ in het ontwerp. Dankzij jarenlange ervaring in het grafische vak voldoen wij ruimschoots aan die eisen. Maar het is ook dankbaar werk. Wij ervaren dagelijks dat met zorg en aandacht gemaakte rouwkaarten troost kunnen bieden in het rouwproces. Dat geeft ons veel voldoening. Graag staan wij voor u klaar.